RYHDY PAIKKAKUNTASI KOTIAVUSTAJA - YRITTÄJÄKSI  

- Oletko koulutukseltasi terveysalan ammattilainen?
sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, farmaseutti, lähihoitaja, toimintaterapeutti,...
- Onko itsenäinen työskentely sinulle helppoa?
- Oletko miettinyt kotihoivayrityksen perustamista?
- Haluatko parantaa myös omaa elämänlaatua ja oppia uutta?

Jos vastasit neljä kertaa kyllä, niin jatka lukemista.

KotiAvustajat® ovat palvelleet asiakkaita 13 vuoden ajan Seinäjoella ja vuosien varrella laajentaneet toimintaansa Ilmajoelle, Kuortaneelle, Kaustiselle ja Veteliin. Nyt haemme koko Etelä-Pohjanmaan alueelle itsenäisiä KotiAvustaja-yrittäjiä, jotka toimivat omalla paikkakunnalla.

KotiAvustajana voit vaikuttaa omalla työlläsi siihen, että asuinpaikkakuntasi ikäihmiset saavat hyvää hoivaa ja huolenpitoa sekä konkreettista apua kotona asumiseen. KotiAvustajana autat ja huolehdit asiakkaan hyvinvoinnista antaen ohjausta terveydentilan ja toimintakyvyn ylläpitämiseksi. Kotikäynnit keskittyvät arkipäiviin ja sinulla on aikaa kohdata asiakas.


Kaikki KotiAvustajat toimivat uniikin KotiAvustajat® brändin mukaisesti, joka luo paremmat toimintaedellytykset yrityksellesi sekä mahdollisuuden kehittyä paremmaksi osaajaksi. Asiakkuudet ovat pääsääntöisesti pitkäkestoisia ja se tuo turvaa yrittäjyyteen. Sinulla on hyvät mahdollisuudet siihen, että toiminimesi tuottaa keskimäärin jopa 2800 - 5250 euroa kuukaudessa, kaikki riippuu sinusta ja aktiivisuudestasi.

Asiakastyötä tulet tekemään omalla persoonallasi ja täydellä sydämellä. Avoimuus, kyky kuunnella ja halu auttaa ovat tärkeimpiä ominaisuuksiasi.

Sinulla on terveysalan koulutus (esim. sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, lähihoitaja, toimintaterapeutti, fysioterapeutti), hygieniapassi, lääkelupa, auto omaan käyttöön sekä hallitset suomen kielen.

Saat yrittäjyyteen vankan tuen ja asiantuntevia neuvoja sekä ohjeita alkumetreiltä lähtien, "Liikkuvaan junaan" ja osaajien joukkoon on nyt helppo hypätä mukaan!

Kiinnostuitko? Kysy mahdollisuutta hakea paikkakuntasi KotiAvustaja-yrittäjäksi. Täytä yhteystietosi
tästä. Olemme sinuun yhteydessä 1-2 arkipäivän kuluessa.

Terveisin Katja Ollikainen