Haemme KotiAvustaja - yrittäjiä Etelä-Pohjanmaan alueelle 

- Oletko koulutukseltasi terveysalan ammattilainen?
- Onko itsenäinen työskentely sinulle helppoa?
- Oletko miettinyt kotihoivayrityksen perustamista?
- Haluatko parantaa myös omaa elämänlaatua ja oppia jotakin aivan uutta?

KotiAvustajana voit vaikuttaa omalla työlläsi siihen, että asuinpaikkakuntasi ikäihmiset saavat hyvää hoivaa ja huolenpitoa sekä konkreettista apua kotona asumiseen. KotiAvustajana autat ja huolehdit asiakkaan hyvinvoinnista antaen ohjausta terveydentilan ja toimintakyvyn ylläpitämiseksi. Kotikäynnit keskittyvät arkipäiviin ja sinulla on aikaa kohdata asiakas.

Asiakkuudet ovat pääsääntöisesti pitkäkestoisia ja se tuo turvaa yrittäjyyteen. Omaamme noin 40-vuoden yrittäjäkokemuksen ja tulet toimimaan yhteistyössä 12-vuotta toimineen Lakeuden KotiAvustajat Oy:n kanssa. Saat siis myös vankan tuen ja asiantuntevia neuvoja sekä ohjeita alkumetreiltä lähtien. "Liikkuvaan junaan" on nyt helppo hypätä mukaan!

Kaikki KotiAvustajat toimivat uniikin KotiAvustajat® brändin mukaisesti, joka luo paremmat toimintaedellytykset yrityksellesi sekä mahdollisuuden kehittyä paremmaksi osaajaksi. Sinulla on hyvät mahdollisuudet siihen, että toiminimesi tuottaa keskimäärin jopa 2800 - 3300 euroa kuukaudessa, kaikki riippuu sinusta.

Asiakastyötä tulet tekemään omalla persoonallasi ja täydellä sydämellä. Avoimuus, kyky kuunnella ja halu auttaa ovat tärkeimpiä ominaisuuksiasi.

Sinulla on terveysalan koulutus (esimerkiksi sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, lähihoitaja, toimintaterapeutti, fysioterapeutti), hygieniapassi, lääkelupa, auto omaan käyttöön sekä hallitset suomen kielen.

Kiinnostuitko? Kysy mahdollisuutta hakea paikkakuntasi KotiAvustaja-yrittäjäksi. 

Jätä yhteystietosi, niin sinuun ollaan yhteydessä 1-2 arkipäivän kuluessa.
Terveisin Katja Ollikainen

Täytä yhteystietosi