Hyppää pois oravanpyörästä ja HAE NYT PAIKKAKUNTASI KotiAvustaja-yrittäjäksi

Haemme KotiAvustaja - yrittäjiä E-P:n alueen kuntiin mm. Seinäjoki, Alavus, Alajärvi, Evijärvi, Isojoki, Isokyrö, Kauhajoki, Kauhava, Karijoki, Kurikka, Lapua, Lappajärvi, Lehtimäki, Peräseinäjoki, Soini, Teuva, Vaasa, Vimpeli, Ylistaro, Ähtäri tai mahdollisesti jollekin muulle paikkakunnalle, jolla asut ja vaikutat - joten kysy mahdollisuutta liittyä mukaan osaavaan joukkoomme.

- Oletko koulutukseltasi terveysalan ammattilainen?
- Onko itsenäinen työskentely sinulle helppoa?
- Oletko miettinyt kotihoivayrityksen perustamista?
- Haluatko parantaa myös omaa elämänlaatua ja oppia jotakin aivan uutta?

KotiAvustajana voit vaikuttaa omalla työlläsi siihen, että asuinpaikkakuntasi ikäihmiset saavat hyvää hoivaa ja huolenpitoa sekä konkreettista apua kotona asumiseen. KotiAvustajana autat ja huolehdit asiakkaan hyvinvoinnista antaen ohjausta terveydentilan ja toimintakyvyn ylläpitämiseksi. Kotikäynnit keskittyvät arkipäiviin ja sinulla on aikaa kohdata asiakas.

Asiakkuudet ovat pääsääntöisesti pitkäkestoisia ja se tuo turvaa yrittäjyyteen. Tulet toimimaan yhteistyössä Lakeuden KotiAvustajat Oy:n kanssa ja saat vankan yrittäjäkokemuksemme turvin asiantuntevia neuvoja sekä ohjeita alkumetreiltä lähtien. "Liikkuvaan junaan" on helppo hypätä mukaan!

Kaikki KotiAvustajat toimivat uniikin KotiAvustajat® brändin mukaisesti, joka luo paremmat toimintaedellytykset yrityksellesi sekä mahdollisuuden kehittyä paremmaksi osaajaksi. Sinulla on hyvät mahdollisuudet siihen, että toiminimesi tuottaa keskimäärin jopa 2800 - 3300 euroa kuukaudessa, kaikki riippuu sinusta.

Asiakastyötä tulet tekemään omalla persoonallasi ja täydellä sydämellä. Avoimuus, kyky kuunnella ja halu auttaa ovat tärkeimpiä ominaisuuksiasi.

Sinulla on terveysalan koulutus (esimerkiksi: sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, lähihoitaja, toimintaterapeutti, fysioterapeutti,...), hygieniapassi, lääkelupa, auto omaan käyttöön sekä hallitset suomen kielen.

Kiinnostuitko?

Täytä silloin tästä  yhteystietosi ja hae uudelle uralle.
Sinuun ollaan yhteydessä 1-2 arkipäivän kuluessa.
Terveisin Katja Ollikainen