ALOITA NYT PAIKKAKUNTASI KotiAvustaja-yrittäjänä

Haemme KotiAvustaja - yrittäjiä E-P:n alueen kuntiin mm. Seinäjoki, Alavus, Alajärvi, Evijärvi, Isojoki, Isokyrö, Kauhajoki, Kauhava, Karijoki, Kurikka, Lapua, Lappajärvi, Lehtimäki, Peräseinäjoki, Soini, Teuva, Vaasa, Vimpeli, Ylistaro, Ähtäri tai mahdollisesti jollekin muulle paikkakunnalle, jolla asut ja vaikutat - joten kysy mahdollisuutta liittyä mukaan osaavaan joukkoomme.

- Oletko koulutukseltasi terveysalan ammattilainen?
- Onko itsenäinen työskentely sinulle helppoa?
- Oletko miettinyt kotihoivayrityksen perustamista?
- Haluatko parantaa myös omaa elämänlaatua?

KotiAvustajana voit vaikuttaa omalla työlläsi siihen, että asuinpaikkakuntasi ikäihmiset saavat hyvää hoivaa ja huolenpitoa sekä konkreettista apua kotona asumiseen. KotiAvustajana autat ja huolehdit asiakkaan hyvinvoinnista antaen ohjausta terveydentilan ja toimintakyvyn ylläpitämiseksi. Kotikäynnit keskittyvät arkipäiviin ja sinulla on aikaa kohdata asiakas.

Asiakkuudet ovat pääsääntöisesti pitkäkestoisia ja se tuo turvaa yrittäjyyteen. Tulet toimimaan yhteistyössä Lakeuden KotiAvustajat Oy:n kanssa, jolta saat asiantuntevia neuvoja sekä ohjeita alkumetreiltä lähtien ja "liikkuvaan junaan" on helppo hypätä mukaan!

Kaikki KotiAvustajat toimivat uniikin KotiAvustajat® brändin mukaan, joka luo paremmat toimintaedellytykset yrityksellesi sekä mahdollisuuden kehittyä paremmaksi osaajaksi. Sinulla on hyvät mahdollisuudet siihen, että toiminimesi tuottaa keskimäärin jopa 2800 - 3300 euroa kuukaudessa, kaikki riippuu sinusta.

Asiakastyötä tulet tekemään omalla persoonallasi ja täydellä sydämellä. Avoimuus, kyky kuunnella ja halu auttaa ovat tärkeimpiä ominaisuuksiasi.

Sinulla on terveysalan koulutus, hygieniapassi, lääkelupa, auto omaan käyttöön sekä hallitset suomen kielen.

Kiinnostuitko? Täytä silloin tästä  yhteystietosi
Sinuun ollaan yhteydessä 1-2 arkipäivän kuluessa.
Terveisin Katja Ollikainen